Maciej Kuroń, nadworny kucharz Rzeczpospolitej, autor fundamentalnej i arcyciekawej Kuchni polskiej. Kuchmistrz Rzeczypospolitej Wielu Narodów postanowił nam tym razem opowiedzieć o potrawach z grilla i rusztu. Trzeba przyznać, że zrobił to jak zwykle ciekawie i smacznie. Drogi czytelniku, w tej wyjątkowej książce znajdziesz przepisy na potrawy z rusztu i grilla na każdą okazję, dowiesz się też paru istotnych rzeczy o tym, jaki grill jest najlepszy, jaki powinien mieć kształt i rozmiar rusztów, a jaki opał gwarantuje nam właściwy smak potrawy.
Z tą książką każdy wyjazd na jezioro, piknik czy nawet ogrodowe barbecue znajdzie cudowną oprawę, i tylko od ciebie będzie zależało czym zadziwisz i oczarujesz swoich gości. Osoba Macieja Kuronia stanowi najlepszą rękojmię, że książka jaką państwo macie w ręku nie tylko zawiera przepisy, że palce lizać, ale jest także najlepszą książką o potrawach z grilla i rusztu na polskim rynku
Oprawa: | miękka |
Wydawca: | Jacek Santorski |
Autor: | Maciej Kuroń |
Rok wydania: | 2005 |
Ilość stron: | 240 |
Wymiar [mm]: | 240x220 |
EAN: | 9788360207017 |
ISBN: | 83-60207-01-1 |
ID: | 37792 |