TOP 50 - szczególnie polecamy!

KLIKNIJ i zobacz już teraz!

O książce

Mięso na różne sposoby

Planując posiłek, zarówno codzienny, jak i bardziej uroczysty, często zastanawiamy się, jakie mięso wybrać i jak je przyrządzić. Aby ułatwić Państwu decyzję, proponujemy przepisy na różne mięsa przygotowane na wiele sposobów. Oprócz przepisów na mięsa, które wykorzystujemy tradycyjnie, takie jak wołowina, wieprzowina i cielęcina, podajemy przepisy na mniej u nas popularne, chociaż równie bogate w wartości odżywcze i smakowe – jagnięcinę i baraninę. Można je przyrządzić na gorąco i na zimno, piec, smażyć, dusić i gotować. Są tu przepisy z naszej polskiej kuchni, ale również z kuchni innych narodów. W sumie ponad 160 przepisów zebranych w sześciu działach. Każdy znajdzie coś dla siebie.

Informacje techniczne

Oprawa: miękka
Wydawca: Prószyński
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 432
Wymiar [mm]: 125x190
EAN: 9788376486024
ISBN: 978-83-7648-602-4
ID: 195184

Zobacz również

Mięso na różne sposoby
Książka niedostępna
Gwarancja satysfakcji
Mogą Cię również zainteresować książki...