W niniejszej publikacji Grzegorz Labuda - szef kuchni wielu renomowanych restauracji - prezentuje przepisy na dania idealne na Wigilię oraz na następne dni świąt.
Autor proponuje tradycyjne potrawy w nowej odsłonie, np. prosty do przyrządzenia kulebiak z gotowego ciasta francuskiego czy barszcz czerwony ze śliwkami i z czerwonym winem, a także ciekawe przystawki, które na pewno zachwycą świątecznych gości, np. terrinę z wędzonego łososia z sosem chrzanowym czy pieczoną roladę z boczku.
W książce znajdziesz również całą gamę przepisów na mięso i drób, m.in. na pieczoną gęś z pomarańczami, które pozwolą Ci przygotować iście królewski obiad.
Oprawa: | twarda |
Wydawca: | Olimp Media |
Autor: | Grzegorz Labuda |
Rok wydania: | 2010 |
Ilość stron: | 128 |
Wymiar [mm]: | 165x240 |
EAN: | 9788377070291 |
ISBN: | 9788377070291 |
ID: | 186811 |