Prawdziwych smakoszy nie trzeba długo namawiać do jedzenia potraw z drobiu. Mięso to bowiem ma nie tylko walory smakowe, ale jest również niezwykle zdrowe. Zaliczane jest do mięs białych, które mają małą zdolność do wytwarzania cholesterolu. Żeby Państwu udowodnić, jak duże możliwości smakowe daje różnorodność potraw z drobiu, proponujemy skorzystać z naszych przepisów. Są tu dania na co dzień, na szybki obiad lub kolację, ale również potrawy wykwintne, wymagające nieco fantazji i staranności, którymi można uświetnić każdą uroczystość domową.
Oprawa: | miękka |
Wydawca: | REA |
Autor: | Hanna Grykałowska |
Rok wydania: | 2000 |
Ilość stron: | 64 |
Wymiar [mm]: | 235x225 |
EAN: | 9788375440737 |
ISBN: | 9788375440737 |
ID: | 126627 |