Mogą Cię również zainteresować książki...
Najpopularniejsze dania kuchni europejskich i egzotycznych potrawy, które często jadamy podczas zagranicznych wojaży sprawdzone, szczegółowo opisane przepisy. Przystawki, zupy, dania główne i desery z kilkunastu krajów Europy i miejsc egzotycznych, poznawane i jadane zazwyczaj na wakacjach, można przyrządzić także w domu. M.in. flądra znad polskiego morza, francuski kogut w winie, grecka musaka, bułgarska zupa wiejska, chłodnik hiszpański, turecka sałatka z ogórków i chleb bananowy z Hawajów.
Oprawa: | twarda |
Wydawca: | Świat Książki |
Autor: | Grzegorz Ostrowski |
Rok wydania: | 2007 |
Ilość stron: | 192 |
Wymiar [mm]: | 160x240 |
EAN: | 9788324703456 |
ISBN: | 9788324703456 |
ID: | 56511 |