Julita Bator zmieniła nawyki żywieniowe Polaków. Pokazała jak jeść bez chemii i nie zbankrutować. Teraz przedstawia książkę pełną prostych i praktycznych przepisów sprawdzonych na własnej rodzinie.
Autorka myślała, że nie ma rady na choroby jej dzieci. Wystarczyła jednak zmiana sposobu żywienia. Teraz sama piecze bułki orkiszowe i przyrządza domowy jogurt bez chemicznych dodatków. Małymi krokami wprowadziła rewolucyjne zmiany i nie martwi się już antybiotykami ani wizytami u lekarzy.
Odpowiadając na potrzeby czytelników proponuje praktyczną książkę złożoną z 80 nowych przepisów na dania bez polepszaczy i sztucznych barwników.
W książce znajdziesz proste i niedrogie pomysły na: o własne pieczywo, o drugie śniadanie do pracy i szkoły, o nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci, o desery dla łasuchów, o dania świąteczne.
Ponad 40 tysięcy sprzedanych egzemplarzy ,,Zamień chemię na jedzenie "!
Oprawa: | twarda |
Wydawca: | ZNAK |
Autor: | Julita Bator |
Rok wydania: | 2014 |
Ilość stron: | 208 |
Wymiar [mm]: | 210x145 |
EAN: | 9788324032204 |
ISBN: | 978-83-240-3220-4 |
ID: | 299732 |