TOP 50 - szczególnie polecamy!

KLIKNIJ i zobacz już teraz!

O książce

Zapiekanki, grzanki, pizze

Zapiekanki dają spore pole do popisu w kuchni. Można je przygotować z rozmaitych składników: mięs, warzyw, serów, makaronów, kasz, ryżu, ziemniaków, wędlin.

Składniki mogą być gotowane, pieczone, czasem nawet surowe. Można je łączyć prawie dowolnie, kierując się swoim smakiem i kulinarną wyobraźnią.

Zapiekanki mogą być przygotowane jako danie obiadowe, na kolację i - oczywiście - na słodko jako deser. Nie wymagają zbyt wiele pracy, chociaż - jeżeli mamy czas - można wykazać się prawdziwym talentem i kunsztem kulinarnym i zrobić danie znacznie bardziej wymagające. Niewątpliwą zaletą zapiekanek jest to, że zawsze się udają.

Pamiętając o zaletach tych dań, proponujemy Państwu książkę pełną wspaniałych pomysłów na łatwe i swojskie, ale i bardziej wykwintne zapiekanki.

Informacje techniczne

Oprawa: miękka
Wydawca: Prószyński
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 176
Wymiar [mm]: 165x235
EAN: 9788378396895
ISBN: 9788378396895
ID: 279980

Zobacz również

Zapiekanki, grzanki, pizze
Książka niedostępna
Gwarancja satysfakcji
Mogą Cię również zainteresować książki...