Mogą Cię również zainteresować książki...
W niniejszej książce (oraz w całej serii, którą ona rozpoczyna) zaprezentowano przepisy przygotowane zgodnie z medycznymi zaleceniami św. Hildegardy z Bingen - dostosowane do wymogów współczesnej kuchni.
Za podstawę tej wyjątkowej publikacji posłużyły księgi Hildegardy z Bingen, gruntownie zbadane przez doktora nauk medycznych Gottfrieda Hertzkę, który potwierdził trafność i zadziwiającą zgodność zaleceń świętej z odkryciami współczesnej wiedzy medycznej - i z powodzeniem jej rady stosował w praktyce lekarskiej.
W tej niezwykłej książce kucharskiej znajdziemy przepisy na wspaniałe zupy i przystawki przygotowane zgodnie ze wskazówkami św. Hildegardy, dotyczącymi medycyny i zdrowego trybu życia.
Oprawa: | twarda |
Wydawca: | Wydawnictwo AA |
Rok wydania: | 2010 |
Ilość stron: | 160 |
Wymiar [mm]: | 170x240 |
EAN: | 9788362927975 |
ISBN: | 9788362927975 |
ID: | 241390 |