TOP 50 - szczególnie polecamy!

KLIKNIJ i zobacz już teraz!

O książce

Zupy i przystawki. Kuchnia która leczy

W niniejszej książce (oraz w całej serii, którą ona rozpoczyna) zaprezentowano przepisy przygotowane zgodnie z medycznymi zaleceniami św. Hildegardy z Bingen - dostosowane do wymogów współczesnej kuchni.

Za podstawę tej wyjątkowej publikacji posłużyły księgi Hildegardy z Bingen, gruntownie zbadane przez doktora nauk medycznych Gottfrieda Hertzkę, który potwierdził trafność i zadziwiającą zgodność zaleceń świętej z odkryciami współczesnej wiedzy medycznej - i z powodzeniem jej rady stosował w praktyce lekarskiej.

W tej niezwykłej książce kucharskiej znajdziemy przepisy na wspaniałe zupy i przystawki przygotowane zgodnie ze wskazówkami św. Hildegardy, dotyczącymi medycyny i zdrowego trybu życia.

Informacje techniczne

Oprawa: twarda
Wydawca: Wydawnictwo AA
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 160
Wymiar [mm]: 170x240
EAN: 9788362927975
ISBN: 9788362927975
ID: 241390

Zobacz również

Zupy i przystawki. Kuchnia która leczy
Książka niedostępna
Gwarancja satysfakcji
Mogą Cię również zainteresować książki...